Här finns vi

Uppsala, Gränby

Vaksala Fridhem 40
755 94 Uppsala, Sweden

Stockholm, Sollentuna

Kanalvägen 67
191 34 Sollentuna, Sweden

Malmö, Vintrie

Erlandsrovägen 7
218 45 Malmö, Sweden

Dalarna, Ludvika

Gårlångsvägen 1

771 50 Ludvika, Sweden

Stockholm, Kungens Kurva

Månskärsvägen 10(Stalands-huset)

141 75 Stockholm, Sweden

Gävle, Hemlingby

Ingenjörsgatan 8
802 93 Gävle, Sweden

Varför ska du välja oss?

Mariebergs verksamhet och historia börjar redan 1985 med vedeldade kakelugnar och kaminer, som ett alternativ till storskalig uppvärmning av hus och hem. Vårt fokus är miljövänliga energilösningar och hantverk, hög kvalitet och nöjda kunder.

Verksamheten har utvecklats samt växt succesivt och idag är vi en stark aktör på den svenska brasvärmemarknaden. Vi har sju egna butiker och omsätter ca 70mkr samt är privatägda.

Vi är specialister på installationer av marknadsledande varumärken som Contura, Premodul, Nordpeis och Lotus som även dessa ingår i NIBE, precis som solcellsprodukterna vi säljer och monterar. Vi är dessutom Sveriges största återförsäljare av marknadsledaren Contura, något som vi är stolta över. Vi vågar därför påstå att vi kan redan ditt tak oavsett om det gäller skorsten eller solpaneler.

Under 2019 lanserade vi Mariebergs Solenergi som ett eget affärsområde och varumärke inom koncernen. Hantverket är en gemensam faktor för båda våra affärsområden och avgörande för en trygg och prisvärd installation till våra slutkunder. Kombinationen av utbildade rådgivare och montörer inom både värme och solel går hand i hand, tillsammans med marknadens ledande aktör inom villavärme, NIBE. En garant för hållbar och trygg ekonomi för dig och ditt hem, dessutom kompatibelt med NIBE Uplink, ett mervärde för ditt smarta hem och din ekonomi.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med solel? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

  • En komplett och skräddarsydd helhetslösning med installation till konkurrenskraftigt pris
  • Växelriktare och moduler med hög kvalitet vilket ger maximal effekt
  • Anpassat solcellspaket utifrån tillgängliga ytor och var du vill få solcellerna uppsatta

Kontakta våra rådgivare lokalt eller på 018-495 04 00 eller besök våra utställningar med solceller (vardagar 11-18, lördagar 11-15, söndagar vissa orter) eller gör en intresseanmälan via formuläret.