Solcellspaket 40 paneler – 14,4 kW, växelriktare, installation

Här ser du paketpriser med eller utan grönt ROT-avdrag 

kr

Cirkapris installerat
med grönt ROT-avdrag från

173 315kr

Detta ingår i priset

avser en *basinstallation på ett betong/tegelpannetak inkl. moms

kr

Cirkapris installerat
standard utan stöd eller bidrag från

203 900kr

Detta ingår i priset

avser en *basinstallation på ett betong/tegelpannetak inkl. moms

panel

Antal paneler

40st

box

Takyta

682

weight

Vikt

800kg

thunder

Effekt

14,4kW

Gratis hembesök och rådgivning

Vi erbjuder alltid gratis hembesök i näromårdet av våra utställningar. I dag finns Mariebergs på sju olika platser Sverige. Vi jobbar lokalt, du kan som kund se och känna på produkterna i butik, prata med våra rådgivare och hantverkare om du funderar på att investera i ditt hem. Gör en intresseanmälan, boka ett möte hemma eller i butik, du väljer själv vad som passar dig.

Hos oss kan du beställa färdiga solcellspaket till både sommarstugan och garaget

I Sverige finns bra förutsättningar för solel, med en solinstrålning nästan lika hög som i centrala Europa. Solceller i kombination med annat värmesystem är en av de bästa investeringar du kan göra för både miljön och din privatekonomi.

  • Solpaneler inkl. allt material
  • Nyckelfärdig installation
  • Går enkelt att delbetala

Så här fungerar det

Våra Solpaneler - 25 år effektgaranti

Nibes solpaneler är av högsta kvalitet. Därför lämnar vi en lång effektgaranti, efter 25 år är det minst 80 % effekt kvar i solpanelerna. Ditt solcellspaket beräknas hålla i minst 25–30 år, vilket ofta är lika länge som takpannorna på ditt tak. Läs gärna mer om hela vårt garantipaket. 

Bra Ekonomi - skattereduktion och ROT-avdrag

Solpaneler med solceller har mycket längre livslängd än många tror. Med grönt ROT bidrag tillsammans med den minskade utgiften för elförbrukning, samt inkomsten av din försäljning av solel, kan du ofta räkna hem din investering i solpaneler på under tio till tolv år beroende på anläggning och placering.

Trygga installationer - diplomerade installatörer 

Våra erfarna solcellsmontörer är speciellt utbildade i Sverige av Nibe i Markaryd och har alla behörigheter och kunskaper som krävs för ett professionellt montage på ditt hus. Till alla projekt har vi självklart alltid certifierade elektriker.

Låt Oss Göra Planeten Renare!

upside-planet