Solcellspaket med installation

Solcellspaket med solceller, växelriktare & färdig installation. Flexibla solpaneler kompatibla med smarta lösningar från NIBE.

Solcellspaket anpassade för dig

Mariebergs Solenergi erbjuder sju solcellspaket i olika storlek anpassade för villor, radhus, garage, sommarstugor, fritidshus och andra hus av olika storlek. Solcellspaketen kommer i olika takytastorlekar mellan cirka 17m2–150m2 takyta. Grundpaketet innehåller tio solpaneler som kan kompletteras med fler solcellspaneler eller reduceras för att anpassas efter takets storlek.

De olika solcellspaketen använder mellan 10–60 solpaneler och får ut 3,6–23 kW men kan självklart anpassas och kombinberas till ännu större paket till just din fastighet. Välj mellan våra färdiga paket med solceller eller kontakta oss för anpassade solcellspaket just för dig!

När du beställer solceller som solcellspaket från Mariegers Solenergi ingår alltid en komplett och skräddarsydd helhetslösning med installation av solpaneler, växelriktare och moduler med hög kvalitet vilket ger maximal effekt

Storsäljare

Solcellspaket från Mariebergs Solenergi

Solcellspaket 20 paneler
8 kWp, växelriktare och installation

Takyta: ca 34m2

Vikt: 400kg

prisvärd favorit

Köp solcellspaket hos Mariebergs Soplenergi

Solcellspaket 40 paneler
16 kWp, växelriktare och installation

Takyta: ca 68m2

Vikt: 800kg

Hitta rätt solcellspaket för ditt hus

De färdiga solcellspaketen finns i flera olika storlekar och går att anpassa efter just ditt hus eller behov. Våra solcellspaket är lämpliga för villor, sommarhus, fritidshus, garage och radhus. För större installationer gäller pris på begäran, kontakta oss för mer information.

Våra erfarna svenska solcellsmontörer är speciellt utbildade av NIBE i Markaryd och har alla behörigheter och kunskaper som krävs för ett professionellt montage. Till varje projekt har vi en lokal certifierad elektriker som ansvar för hela processen. I våra skräddarsydda solcellspaket ingår solcellspaneler, växelriktare, montagematerial och säkerhetsbrytare. Vi har som mål att installera din anläggning inom sex veckor från din beställning och en normal standardinstallation av solcellspaket i en villa tar ungefär 1 vecka.

NIBE Uplink & myUplink erbjuder smarta hem

Våra solcellspaket består av solceller från NIBE och är därför kompatibla med NIBEs smarta kontroller NIBE Uplink och myUplink. De smarta kontrollerna ger dig en snabb överblick av din anläggning och du kan enkelt styra ditt värme och varmvattensystem.

Kontakta oss din närmsta Mariebergs för mer information och hjälp med att välja solcellspaket!

Perfekt För mindre villa & Radhus

Solcellspaket 10,8kw från Mariebergs Solenergi

Solcellspaket 30 paneler – 12 kWp, växelriktare, installation

Takyta: ca 52m2

Vikt: 600kg

Solcellspaket till rätt pris inklusive montage

Varje solcellspaket har två angivna cirkapris, ett lägstapris med ett pris med grönt teknik ROT och ett ca-pris utan bidrag. Våra solcellspaket ger dig en uppfattning om vad det kostar att installera solpaneler på allt från sommarstugor till större villor men slutpriset beror på dina önskemål och förutsättningar.

Solceller kan vara en stor investering även om det är lönsamt. Vi erbjuder därför en enkel och fördelaktig delbetalning i samarbete med Ecster AB, som är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken, till alla solcellspaket. Du kan välja att delbetala dina solceller på upp till tio år till en låg rörlig ränta.

Angiva priser avser installerat och driftsatt solcellspaket i normala förhållanden på tegel/betongpannetak. För övriga underlag finns anpassningsbara tillvalspaket med fasta priser precis som standardpaketen.

I samarbete med Ecster erbjuder vi en förmånlig finansiering.

ecster