Flexibla solcellspaket

kompatibla med smarta lösningar från NIBE

Anpassade solcellspaket

Mariebergs Solenergi erbjuder sju solcellspaket anpassade för villor och hus av olika storlek. Solcellspaketen kommer i olika takytastorlekar mellan cirka 17m2–120m2 takyta. Grundpaketet innehåller tio solpaneler som kan kompletteras med fler solcellspaneler eller reduceras för att anpassas efter takets storlek. Det olika solcellspaketen använder mellan 10–80 solpaneler och får ut 3,2–22,4 kW.

Storsäljare

Solcellspaket2

Solcellspaket 2 Lilla Villan - 6,4 kW installerat och klart

  från 96.800kr

Takyta: ca 34m2

Vikt: 400kg

prisvärd favorit

Solcellspaket4

Solcellspaket 4 Villa Standard - 12,8 kW installerat och klart

från 176.800kr

Takyta: ca 68m2

Vikt: 800kg

Hitta rätt solcellspaket för dig

Solcellspaket 1–3 är lämpliga för sommarhus, fritidshus och radhus, Solcellspaket 4–7 lämpar sig för villor. För större installationer gäller pris på begäran, kontakta oss för mer information. Angiva priser avser installerat och driftsatt solcellspaket i normala förhållanden på plåt eller tegeltak.

Våra solcellspaket ger dig en uppfattning om vad det kostar att installera solpaneler på allt från sommarstugor till större villor! Varje solcellspaket har två angivna cirkapris, ett lägstapris med ett pris med grönt ROT och ett ca-pris utan bidrag.

NIBE Uplink & myUplink erbjuder smarta hem

Våra solcellspaket består av solceller från NIBE och är därför kompatibla med NIBEs smarta kontroller NIBE Uplink och myUplink. De smarta kontrollerna ger dig en snabb överblick av din anläggning och du kan enkelt styra ditt värme och varmvattensystem.

Kontakta oss din närmsta Mariebergs för mer information och hjälp med att välja solcellspaket!