Vårt erbjudande

1.

Rådgivning,  offert och hembesök

Mariebergs Solenergi installerar solceller för privata hem och företag. Vi hjälper dig att finansiera installationen och sälja överskottet till andra som vill ha grön energi till ett lågt pris.

Du gör en offertförfrågan i någon av våra utställningar, via webb eller telefon. Din personliga solcellsrådgivare gör en analys, tar fram förslag och rätt solcellspaket för ditt tak. Krävs det ett hembesök innan offert för att mäta och besiktiga takkonstruktionen gör vi detta. Utifrån dina behov och med ROT inräknat ger vi dig en offert.

2.

Beställning och Leverans

När du bestämt dig för att investera godkänner du offerten digitalt via vårt affärssystem och vi bekräftar ordern till dig. Därefter bokar vi tid för installation av ditt unika solprojekt.

Solceller kan vara en förhållandevis stor investering. För hela din installation erbjuder vi därför en enkel och fördelaktig delbetalning i samarbete med Ecster AB, som är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken. Hela ditt beställda solcellspaket levereras direkt hem till din adress från vårt lager, någon dag innan montaget ska påbörjas, allt för din privatekonomi och för minimal miljöpåverkan.

3.

Installerat och klart

Våra erfarna svenska solcellsmontörer är speciellt utbildade av NIBE i Markaryd och har alla behörigheter och kunskaper som krävs för ett professionellt montage.

Till varje projekt har vi en lokal certifierad elektriker som ansvar för hela processen. I våra skräddarsydda solcellspaket ingår solcellspaneler, växelriktare, montagematerial och säkerhetsbrytare. Säkerhet är viktig därför krävs det även en byggställning vid installationen. En normal standardinstallation i en villa tar ungefär 1 vecka. När din solcellsanläggning är monterad kan du också få tillgång till WiFi-kommunikation(tillval) via NIBE Uplink och My Uplink samt en app som du kan kontrollera produktionen med.